Dragostea nu cunoaște limite, iar artiștii demonstrează asta perfect. Există câțiva cântăreți care au recunoscut că sunt gay și sunt mândri de asta, însă Ricky Martin a șocat audiența cu ultima sa declarație: "Vreau ca băieții mei să fie gay!".

Totul vine la doar câteva luni după ce artistul s-a "așezat" la casa lui. La începutul acestui an, Ricky Martin și-a oficializat relația cu logodnicul lui, Jwan Yosef, cu care s-a afișat prima dată în 2016. Tot în același an s-au și logodit.

Într-un interviu pentru ABC, Ricky Martin a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală și a declarat că faptul că e gay l-a făcut să fie mai puternic și că speră că și copiii lui să-i urmeze exemplul: „Este un lucru foarte special. Sensibilitatea, felul în care văd lucrurile acum, faptul că nu trebuie să mă mai ascund sub nicio formă. (…) Văd culori. Apoi, se formează curcubeul. Înțeleg de ce curcubeul este simbolul. Nu știu, copiii mei sunt prea mici, dar mi-aș dori să fie gay”.

Ricky Martin a devenit părinte în 2008, după nașterea gemenilor Matteo și Valentino. Micuții au venit pe lume prin intermediul unei mame surogat.