Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că piesa ”Same old love” a fost scrisă pentru Rihanna. Artista a refuzat-o și așa a devenit hit-ul Selenei Gomez.

Rihanna nu a fost foarte convinsă de piesa ”Same old love”, așa că a refuzat-o. La scurt timp, aceasta a fost acceptată de Selena Gomez care a inclus-p pe albumul ”Revival”. ”Same old love” a devenit imediat hit, mai ales că a fost lansată după perioada dificilă dintre Selena și Justin. Fanii au asociat-o imediat cu povestea de dragoste a celor doi. 

”Same old love” a fost scrisă de Ross Golan, Mikkel Storleer Eriksen,Charli XCX,Tor Erik Hermansen și Benny Blanco, cel care a colaborat cu Selena și pentru piesa ” I Can’t Get Enough”.

”Credeam că va ajunge la Rihanna, dar se pare că aceasta și-a schimbat direcția muzicală și a decis să single-ul nu era potrivit pentru albumul ei. Selena Gomez a auzit piesa și s-a îndrăgostit de ea, a cântat-o și i s-a potrivit perfect. Am fost foarte fericită că a ales-o”, a declarat Carli pentru Genius.

Care variantă este preferata ta?