Rihanna a refuzat să cânte la cel mai tare eveniment sportiv din S.U.A. Artista a primit o ofertă de a cânta în pauza de la Super Bowl, dar a refuzat-o. Motivul este unul cel puțin interesant.

Riri a refuzat să cânte la Super Bowl 2019. Artista a luat această decizie din solidaritate cu Quarterback Kaepernick, primul jucător de fotbal american care a refuzat să stea în picioare în timp ce se intona imnul național. Gestul lui a fost menit să atragă atenția asupra abuzurilor poliției americane, rasismului și problemelor cu care se confruntă persoanele de culoare. Ulterior, și alți jucători i s-au alăturat și au preferat să stea în genunchi în momentul intonării imnului. 

Gestul a fost criticat de mulți, inclusiv președintele Donald Trump. Rihanna, care este o susținătoare a drepturilor persoanelor afro-americane, ea însăși făcând parte din această categorie, a ales să decline invitația. 

Finala Super Bowl, cel mai urmărit show la televiziunea americană, va avea loc pe 3 februarie 2019. Băieții de la Maroon 5 vor fi cei care vor asigura show-ul muzical de la pauză.