Când ești Rihanna crezi că poți avea lumea la picioare. Ți s-a întâmplat vreodată să refuzi ceva și apoi să-ți pară rău? Riri a trecut prin asta, iar Diplo dă abia acum cărțile pe față.

Poate fi el unul din cei mai importanți producători de muzică pop ai momentul, dar un lucru e cert: nu va colabora niciodată cu Rihanna. A făcut hit după hit pentru Beyonce (Hold Up), Sia (Elastic Heart) sau MIA (Paper Planes), iar atunci când s-a dus să îi arate cântăreței din Barbados hit-ul lansat până la urmă de Major Lazer și MØ, "Lean On", s-a lovit de un refuz. 

Rihanna a spus că nu e interesată să lanseze o piesă house și că muzica lui Diplo e genul ăla care se aude în duty-free-urile din aeroport. Stai puțin! Say whaat? Diplo s-a dus mai departe cu propunerea și la Nicki Minaj, pentru ca în cele din urmă să aleagă o artistă daneză relativ necunoscută - MØ. Piesa a fost cea mai vândută în 2015 și a depășit 2 miliarde de vizualizări pe Youtube.

Totul s-a întâmplat într-o sesiune de studio maraton. Rapperul Future i-a arătat Rihannei circa 700 de piese pe care le putea lansa, iar Diplo a venit cu o singură propunere. Lui Riri, sigur i-a părut rău!

 

 

#DutyFree 😂😂😂 My bad @diplo

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on