Rihanna simte că este timpul să își ceară scuze tutuor persoanelor din viața ei. Artista a realizat că i-a exclus pe toți și că nu le-a acordat timpul pe care l-ar fi meritat.

Rihanna are o relație cu celebrul afacerist Hassan Jameel căruia i s-a dedicat în totalitate. Artista a ajuns la concluzia că trebuie să încheie anul 2019 în relații bune cu toate persoanele care i-au fost aproape. 

”Către toți prietenii mei/familia/colegi de muncă cărora nu le-am acordat atenție în ultimele luni, va rog să mă iertați. Anul aceasta a fost un pic cam aglomerat pentru mine. Încă mai lucrez la chestia aia numită ”echilibru”.

Cum relația ei cu Hassa merge foarte bine, Rihanna nu exclude nici posibilitatea de a deveni mămică cât de curând: ”Sunt o femeie de culoare. Provin dintr-o femeie de culoare, care provine dintr-o femeie de culoare și o să nasc cu o femeie de culoare. Nu este nimic complicat. Pur și simplu așa sunt. Așa sunt în spirit și în ADN. Mama mea este un exemplu incredibil de cum trebuie să lupți cu obstacolele care îți apar în viață. Sunt convinsă că mama ei a învățat-o acest lucru și așa voi fi și eu. Suntem impecabile, suntem speciale și lumea trebuie să știe asta și să accepte”, a spus Rihanna.