Înainte de a fi artist, Rihanna este om și are zile în care se confruntă cu probleme și cu momente în care simte că nu mai are încredere în ea. În cadrul New York Fashion Week, artista și-a lansat colecția nouă de lenjerie și le-a vorbit celor prezenți la eveniment despre încrederea de sine și le-a oferit sfaturi despre cum să depășească aceste momente.

În timpul show-ului, Rihanna nu a putut să stea în backstage și a urcat pe scenă, alături de alți artiști, precum Kehlani, Big Sean, dar și Kacey Musgraves. ”Eram atât de nervoasă. Aseară a fost incredibil, toată lumea a fost minunată. A fost un show minunat. Nu am realizat faptul că oamenii pot fi intimidați de către cei din jur. Credeam că oamenii vor veni și vor simți că sunt nervoasă. Dar am fost recunoscătoare pentru cei care au făcut parte din asta.”, a declarat Riri.

Rihanna nu a putut părăsi scena fără să le ofere fanilor un mic secret în legătură cu momentele în care nu se simte bine. ”Mă prefac. Adică, ori fac asta ori încep să plâng până adorm. Cine își dorește acest lucru? Te trezești cu ochii umflați ziua următoare, este o risipă de lacrimi,” a povestit Rihanna.