Selena Gomez este una dintre cele mai iubite artiste din lume și nu are ocazia să dea interviuri sincere de prea multe ori, dar și când o face...iese ceva foarte tare.

Brianna Capozzi a întrebat-o dacă ar avea un buton cu ajutorul căruia să poate șterge Instagramul, ar face asta?

„O, Doamne! Cred că o groază de oameni s-ar supăra dacă aș spune da (râde). Dacă aș găsi un mediu fericit și echilibrat, asta ar fi super, dar aș minți dacă aș spune că rețeaua socială nu distruge parte din generația mea și nu distruge identitatea tinerilor. Este o parte foarte importantă pentru care mi-am numit albumul „Rare” - deoarece este foare multă presiune să arăți la fel ca toți cei din jur. Nu pot șterge Instagramul, dar pot intra doar atunci când simt nevoia, iar după dau log off - nu-mi mai rezerv timp să explorez sau să mă uit la alte postări.”, a spus ea. 

Artista a vorbit și despre cel mai nou album al ei: "Când am lansat „Lose You to Love Me”, m-am dat un pas în spate și am avut acest moment de - oh, ăsta este un motiv extrem de important pentru care am trecut prin toate astea. Am fost capabilă să lansez o melodie care, sper eu, să poată ajuta și alți oameni sau cel puțin să-i facă să înțeleagă că nu sunt singuri. Renunțam la asta la un nivel personal, iar în clipa în care am făcut asta, ceva din interiorul meu a plecat. De asta sunt recunoscătoare pentru capitolele din viața mea. Nu spun că va fi ușor de acum înainte, dar am mai multă forță, mai mult curaj și o voce mai puternică pentru a lupta pentru ceea ce merit.”