Justin Bieber a acordat un interviu de curând în care își asuma vina pentru relația cu Selena Gomez. Artista nu a stat pe gânduri și a avut prima reacție la vorbele spuse de fostul ei iubit.

În cadrul unui interviu pentru Apple Music, Justin a vorbit despre relația pe care a avut-o înainte de a se căsători cu Hailey Baldwin. ”Cred că am fost rănit din relația trecută… în relația anterioară, am fost nebun, am fost iresponsabil. Cu Hailey mi-am luat timpul necesar să mă refac și să mă concentrez asupra mea și să încerc să iau deciziile corecte. Și da, am devenit mai bun”, a declarat Justin Bieber.

”Mă simt răzbunată după declarațiile lui Justin, dar asta nu înseamnă că uit tot ceea ce s-a întâmplat cât timp am fost împreună. Apreciez faptul că Justin a vorbit deschis despre greșelile din relația trecută. Nu îmi doresc ca relația cu Justin să mă definească, dar mă simt mult mai bine după ce el a vorbit deschis despre ceea ce a făcut. Sper ca el să fii fost sincer deoarece cuvintele lui oricum nu mă vor ajuta să trec peste.”, a declarat Selena.

În ianuarie, Selena Gomez a declarat că piesa ”Lose You to Love Me” a fost un mod prin care și-a luat rămas-bun de la relația cu Bieber. ”Sunt foarte mândră de piesa asta. Nu este o melodie despre ură, ci una care spune că am avut ceva foarte frumos și niciodată nu voi nega asta. A fost foarte dificil, dar sunt fericită că s-a terminat. Am fost o victimă a abuzului emoțional. A trebuit să găsesc o cale să înțeleg asta abia când am devenit adult.”