Selena Gomez revine pe marile ecrane într-o nouă producție cinematografică, care a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Festivalul de Film de la Cannes a avut cele mai așteptate premiere cinematografice de anul acesta. Printre acestea, s-a numărat și The Dead Don't Die, o comedie fastastico-horror. Din distribuție face parte și Selena Gomez, alături de care mai apar nume precum Adam Driver, Tilda Swinton și Rosie Perez.

Întrebată ce anume o sperie cel mai mult din partea horror a filmului, Selena a răspuns: ”Cred că lumea noastră trece prin lucruri evidente, dar mai ales generația mea, rețelele de socializare sunt teribile, (...) o platformă este utilă, dar mă sperie atunci când văd băieți și fete care nu știu de fapt cum merg lucrurile în realitate”

The Dead Don't Die urmărește povestea a doi ofițeri de poliție care se confruntă cu o invazie de zombi în orașul de a cărui ordine publică se ocupă ei. Rolul interpretat de Selena Gomez este al unei adolescente care se află în vizită în acel oraș.

Filmul va avea premiera pe 14 iunie.