Selena Gomez e într-o formă de zile mari. S-a vindecat de depresie și a slăbit spectaculos, după ce presa a pus-o la zid pentru că pusese câteva kilograme în plus. Selena are un ritual de la care nu se abate și un secret care o ajută să se mențină în formă și să fie sănătoasă.

Sportul, alimentația sănătoasă, iubirea și... încă ceva: ghimbirul. Toate o ajută pe Selena să arate atât de bine. Secretul ei constă într-un shot de ghimbir băut dimineața, pe stomacul gol, sau chiar o bucățică de ghimbir crud pe care o mănâncă așa. Ewww! Selena face asta de ceva timp și s-a obișnuit cu gustul, altfel nu se explică cum reușește să consume ghimbirul în stare crudă, având în vedere aroma puternică.

OPT momente în care artiștii români s-au îmbrăcat ca starurile din afară

Ghimbirul are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, previne unele boli ale ficatului și ajută în lupta cu kilogramele în plus. Selena a povestit despre ritualul ei atunci când a fost invitată în mașina lui James Corden și chiar au băut amândoi câte un shot. Numai că lui Corden nu prea i-a plăcut...