Selena Gomez a vorbit despre rețelele de socializare într-o conferință de presă de la Festivalul de Film de la Cannes. Artista a catalogat social media drept „teribil”, mai ales pentru generația ei.

Aflată într-un moment de promovare a noului film „The Dead Don’t Die”, Selena a vorbit despre efectele negative pe care social media le are asupra noii generații: „Cred că lumea noastră trece prin lucruri evidente, dar mai ales generația mea, rețelele de socializare sunt teribile, (...) o platformă este utilă, dar mă sperie atunci când văd băieți și fete care nu știu de fapt cum merg lucrurile în realitate”, a spus artista.

Selena Gomez, o nouă linie vestimentară. ”Este inspirată din viața mea!”

Aceasta a mai continuat: „Văd aceste fete tinere, devastate de agresiune. Rețelele de socializare pot fi minunate în anumite momente, dar trebuie să îți pui limite în ceea ce privește momentul în care le poți folosi sau nu.

FOTO | Apariție uimitoare a Selenei Gomez la Cannes. Uite cum a fost îmbrăcata artista!

Selena este una dintre cele mai urmărite persoane din lume de pe Instagram și doar Ariana Grande și Cristiano Ronaldo o întrec în numărul de urmăritori.