Selena Gomez are planuri mărețe pentru anul viitor. Artista s-a întâlnit cu fostul ei coleg de pe platourile de filmare de la ”Magicienii din Waverly Place” și i-a făcut o propunere pe care actorul nu a putut să o refuze. Cei doi plănuiesc să reia filmările serialului care i-a făcut celebri.

David Henrie este căsătorit cu Maria Cahill Henrie, iar în martie a devenit tătic pentru prima dată. Actorul are o fetiță pe care o cheamă Pia Henrie. Acesta a declarat că încă mai ține legătura cu Selena și că se înțeleg foarte bine. ”Suntem ca o familie și ne iubim ca frații. Cu toții colegii mei de pe platouri mai păstrez legătura, însă cu Selena mă înțeleg cel mai bine. 

Selena Gomez își dorește foarte mult să reia filmările pentru ”Magicienii din Waverly Place”, deoarece este proiectul care a făcut-o cunoscută fanilor. Aceasta i-a făcut pentru prima dată propunerea David când a făcut cunoștință cu micuța Pia, rămânând să stabilească pe parcurs detaliile, dar și perioadă în care vor începe acestea.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me, Italy -trying desperately to look like a Fellini film

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on