În perioada de izolare, Miley Cyrus și-a lansat propriu live show pe Instagram, acolo un de are ca invitate virtuale cele mai cool vedete. A fost și rândul Selenei Gomez care i-a făcut lui Miley o dezvăluire privind un diagnostic recent.

”Bright Minded”, show-ul lui Miley Cyrus se bucură de un adevărat succes în mediul online, iar episodul în care invitată a fost Selena Gomez a avut 180.000 de urmăritori pe Instagram. Cele două foste membre ale familiei Disney au discutat aproximativ 20 de minute despre probleme de sănătate, Selena făcând un anunț în premieră:

”Recent, am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, şi am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, am realizat că sunt bipolară. Am aflat mai multe informații şi chiar mă ajută. Nu mă sperie, odată ce ştiu despre ce e vorba. Cred că oamenii se tem de asta, nu-i aşa? Am văzut asta şi în familia mea. Sunt din Texas, nu este cunoscut că aici se discută despre sănătatea mintală. Trebuie să pari grozav. (...) Când în sfârşit am spus ce voiam să spun, am vrut să ştiu totul despre asta. Şi mi-a spulberat teama”.