Selena Gomez a reușit imposibilul și l-a detronat pe Drake, ajungând să fie cea mai ascultată artistă de pe Spotify. Toate bune și frumoase, numai că multă lume crede că e ceva putred la mijloc. 

Drake a fost depășit la numărul de ascultări pe Spotify de către Selena Gomez. Artista a reușit să adune peste 46,2 milioane de play-uri într-o lună, în condițiile în care nu a mai lansat niciun album nou din 2015, în timp ce Drake a dat lovitura cu albumul ”Scorpion”, la începutul toamnei. 

Cei cărora li se pare că urcarea Selenei în clasament este cusută cu ață albă au făcut săpături. Au apărut teorii conform cărora casa ei de discuri folosește sisteme care fraudează numărul real de ascultări, pentru a o propulsa. Același principiu pe care îl folosesc mulți pentru a-și crește artificial numărul de followeri și de interacțiuni pe rețetele de socializare.

Până ca ”frauda” să fie dovedită, pe internet au apărut o mulțime de dezbateri. Până la proba contrarie, Selena e cea mai ascultată pe Spotify în acest moment.