Anul asta, festivitatea de absolvire s-a mutat în online. Printre vedetele prezente se numără și Selena Gomez care a avut un mesaj foarte emoționant.

Pentru Selena, problema imigranților este un subiect sensibil. Și ea a fost imigrantă și a făcut și un documentar pe această temă. Anul acesta, cu ocazia festivității de absolvire  #Immigrad 2020 Virtual Commencement, Selena le-a transmis tuturor elevilor imigranți un mesaj emoționant.

Știu că este o ceremonie virtuală, dar este foarte reală. Este foarte reală pentru voi, pentru familiile voastre și pentru comunitatea voastră. Vreau să știți că sunteți importanți și că experiența voastră este o parte importantă din povestea Americii.

Atunci când m-am mutat din Mexic cu familia mea, povestea mea a început să se scrie. Sunt a treia generație de mexicani veniți în America și sunt mândră de asta. Călătoria familiei mele și sacrifiicile lor m-au ajutat să devin omul de astăzi. Povestea mea nu este unică. Fiecare dintre voi aveți o poveste asemănătoare pe drumul vostru de a deveni cetățeni americani.

Cu privire la locul de unde este familia voastră, cu privire la statutul de imigrant, ați avut parte de educație pentru a vă face familiile mândre și pentru a vă deschide noi orizonturi. Vă trimit toată dragostea mea și felicitări”