Selena Gomez își arată și de această dată aptitudinile în materie de creație vestimentară. Artista a lansat, recent, cea mai nouă colecție a sa în colaborare cu un cunoscut brand de articole sportive.

Selena a dat frâu liber imaginației și, de data aceasta, a lansat o colecție care cuprinde mai multe articole vestimentare decat precedenta. De la genți sport, sneakers și până la bustiere și crop top-uri, toate poartă semnătura artistei. Selena a devenit ambasadorul celebrului brand încă din anul 2017.

Artista este foarte încântată de noua sa colecție și a declarat că: ”Pur și simplu iubesc această colecție, deoarece este inspirată din viața mea. Am vrut să creez ceva care să se potrivească stilului meu de viață, iar asta mă reprezintă în totalitate. Am simțit nevoia să creez ceva comod, dar care să îți dea impresia că ai petrecut ore în șir până ți-ai ales ținuta. Grafica modelelor reprezintă lucruri și locuri care au un loc special în inima mea: ziua mea de naștere, tatuajele mele și identitatea mea.”