”Frozen II”, una dintre cele mai așteptate animații ale anului 2019 a avut lansarea oficială, iar printre vedetele prezente pe covorul albastru s-a numărat și Selena Gomez și sora ei mai mică, Grace Teefey.

Selena Gomez și Grace Teefey le-a demonstrat tuturor cum poți întoarce capetele la premiera unui film de animație. Cele două s-au asortat și au purtat cele mai recente creații din colecția de toamnă semnate de Marc Jacobs. Selena și Grace au defilat cu lejeritate și au purtat ca și accesorii cape din pene. 

”Sper să fiu oficial cea mai bună soră mai mare...ea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. ”Frozen 2” a fost minunat!”, a scris Selena.

"Frozen" a fost adaptat pe Broadway în 2018, şi a avut trei nominalizări la premiile Tony. În Statele Unite, "Frozen 2" va fi lansat înainte de Thanksgiving, pe 22 noiembrie 2019. Elsa şi Anna se pregătesc să se întoarcă în “Regatul de gheață” în continuarea superproducției din 2013. De data aceasta, se îmbarcă într-o călătorie periculoasă în căutarea unor răspunsuri despre puterile magice ale Elsei. 

"Ne-a fost mereu teamă că puterile Elsei sunt prea mari pentru această lume. Acum trebuie să sperăm că sunt suficiente.", au declarat cei dei la Disney Studios.