După ce în ultimele luni, Rihanna a devenit subiect de discuție, fiind acuzată că s-a îngrășat nepermis de mult, artista originară din Barbados se pare că este extrem de mulțumită cu noul ei look. Cântăreața se simte bine în pielea ei și le dă și sfaturi femeilor care își doresc să aibă forme voluptoase, ca ale ei.

Cântăreața americană a devenit prima femeie de culoare care apare pe coperta ediției britanice a revistei Vogue, în numărul din luna septembrie, extrem de așteptat de toată lumea. Redactorii publicației au dat "din casă" și câteva subiecte discutate cu Rihanna, dar și sfatul pe care Riri îl dă tuturor femeilor care-și doresc un posterior de invidiat:  „Dacă vrei să ai un fund frumos trebuie să ai și burtă“. Eh... fetelor, ce ziceți de asta?

 

FOTO: 16 cântăreți români care seamănă perfect cu mamele lor

Rihanna spune că de când s-a îngrășat este mai curtată de către bărbați: „Nu știu. Poate pentru că sunt mai grasă. O să mă întorc la sala de sport... Mă antrenez și apoi sper să nu-mi pierd fundul, șoldurile, coapsele, vreau să pierd puțin, dar nu totul și mă gândesc la sânii mei - care nu aș vrea să scadă!".