Nu e ușor să devii star internațional la 19 ani, iar Shawn Mendes știe cel mai bine acest lucru. În spatele zâmbetului cuceritor stau, de multe ori, detalii dureroase, pe care publicul nu le cunoaște.

Shawn Mendes a vorbit pentru prima dată despre anxietatea care i-a dat bătăi de cap de la începutul carierei. Mendes a făcut terapie pentru a ține sub control problema. ”Am fost de multe ori la terapeut. A fost singurul lucru care a funcționat. Am făcut eforturi să fiu mai conectat cu oamenii din viața mea. La un moment dat mă îndepărtasem de toți, crezând că așa o să mă vindec, dar am înțeles curând că nu asta era soluția, ci să mă apropii de oameni”, a povestit Mendes.

Artistul a dat indicii despre boală și în melodia ”In My Blood”, prin versurile “Help me, it’s like the walls are caving in, sometimes I feel like giving up, no medicine is strong enough, someone help me.” Shawn a mai spus că a vorbit despre acest lucru pentru că e important ca oamenii să conștientizeze că au o problemă și să ceară ajutor.