De câte ori va trebui Shawn Mendes să mai spună că nu e gay pentru ca oamenii să-l creadă? Artistul, în vârstă de 20 de ani, spune că s-a săturat, într-un interviu acordat pentru ediția din decembrie a revistei Rolling Stone.

"Aș vrea să spun că nu-mi pasă de asta, dar asta nu este adevărat", a spus cântărețul canadian și a continuat: "S-a vorbit masiv, masiv, în ultimii cinci ani, despre faptul că sunt homosexual. Am observat că o mulțime de oameni spuneau că par gay. În primul rând, nu sunt homosexual. În al doilea rând, nu ar trebui să fie o diferență dacă sunt sau nu".

OMG! Maluma renunță definitiv la muzică? A făcut anunțul pe rețelele de socializare!

"Simt că trebuie să mă afișez mereu cu cineva, să demonstrez că nu sunt gay. Chiar dacă în inima mea știu că nu este un lucru rău. Mai e încă o bucată din mine care crede asta. Și eu urăsc acea parte a mea.", a povestit Mendes, care a fost la un pas să devină domnul Baldwin. Cei doi s-au afișat împreună la Met Gala, iar o lună mai târziu modelul Hailey Baldwin s-a logodit cu Justin Bieber: "Nu cred că sunt idiot, dar știți... inimii nu-i poți porunci".