Super Bowl este unul dintre cele mai așteptate show-uri din America. Anul acesta, momentul divelor Jennifer Lopez și Shakira a fost unul spectaculos, însă unii telespectatori au reclamat prestația artistelor.

Jennifer Lopez și Shakira au urcat pe scena Super Bowl de anul acesta, iar momentul lor a fost unul wow. Cele două dive au făcut un adevărat spectacol, așa cum și-au obișnuit fanii, iar Shakira poate spune că aproape și-a petrecut ziua de naștere pe scenă. Atât J Lo, cât și Shakira i-au adus un omagiu regretatului jucător NBA, Kobe Bryant. Alături de cele două artiste, pe scenă, au mai urcat și J Balvin, Bad Bunny, dar și fiica lui J LO, Emme. 

Multe reclamații au fost trimise de părinți care au susținut că spectacolul a reprezentat un pericol pentru copiii lor. ”Nu am fost pregătită să îi explic fiicei mele în vârstă de 11 ani de ce Jennifer Lopez era îmbrăcată atât de sumar sau de ce tot ducea mâna între picioare” sau ”Ce învățați fetele tinere? Să danseze pe jumătate dezbrăcate, apoi să susțină #MeToo pentru hărțuire?” au fost doar câteva dintre reacții.