Sia a fost o adevărată eroină pentru fetița care dansa în toate videoclipurile ei. Artista a împiedicat-o pe Maddie Zeigler să urce în același avion cu Harvey Weinstein.

Harvey Weinstein este un cunoscut nume din industria cinematografică. Acesta a ajuns în fața instanței pentru a se confrunta cu acuzațiile de agresiune sexuală. Peste 80 de femei l-au acuzat public pe Weinstein, în vârstă de 67 de ani, pentru agresiuni sexuale.

Acuzațiile au dus la o serie de investigații criminale care au alimentat și mișcarea #MeToo, cea care le-a dat multor femei curajul de a mărturisi că au fost expuse abuzului sexual din partea mai multor bărbați puternici din întreaga lume.

Într-un interviu pentru Zach Sang Show, Sia a povestit cum a salvat-o pe Maddie. ”De cum am întâlnit-o pe Maddie am simțit că trebuie să o protejez. Nu am vrut să fie eu cea faimoasă, așa că am împins-o pe ea în fața reflectoarelor. Harvey insista ca Maddie să zboare în același avion cu el, dar eu nu am lăsat-o, mai ales că eram ocupate cu multe proiecte. Apoi am sunat-o pe mama ei, Melissa, care m-a implorat să nu o las să facă această nebunie. După acest eveniment, Harvey a insistat ca Maddie să joace într-un film, dar, la fel, nu am lăsat-o să facă asta.”