Smiley se pregătește să încheie seria lansărilor din proiectul #Smiley10 cu un proiect muzical special. Filmează videoclip pentru melodia ”Confesiune”, alături de familie și i-a provocat și pe fanii lui de pe Facebook să-l ajute.

În urmă cu un an, Smiley lansa o melodie sensibilă, despre familie, părinți și dragostea pe care nu o poate înlocui nimeni. ”Confesiune” va avea parte acum și de un videoclip pe măsură. Smiley a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de părinții și fratele lui mai mic. ”Confesiune este piesa mea de suflet de pe album. Este o piesă emoționantă, adevărată și foarte puternică. Cred că ascultând-o vă poate face să îi priviți altfel pe cei pe care îi iubiți. Tocmai pentru că este o piesă atât de specială, mi-ar plăcea să primesc și de la fiecare dintre voi o confesiune. Și nu una oarecare, ci sub forma unei fotografii cu un moment drag petrecut în familie”, a scris Smiley în descriere. 

Artistul a spus că toate momentele foto primite de la fani vor fi inserate în videoclipul pe care îl va lansa în preajma Crăciunului, perioada în care toata lumea se întoarce acasă. 

Așa sună melodia:

Și așa arată Smiley alături de familia lui: