Nu multă lume știe că Ariana Grande are un frate mai mare. Frankie Grande are 35 de ani și este obișnuit cu lumina reflectoarelor, fiind nelipsit de la evenimentele mondene de la Hollywood. 

Frankie Grande e actor, dansator, vedetă TV, are un canal de YouTube, dar și o viață demnă de un scenariu de film. A recunoscut că este gay și a fost dependent de droguri. Substanțele interzise par să fie așadar o constantă în viața Arianei Grande. Fostul iubit Mac Miller a murit în 2018 în urma unei supradoze, iar artista tocmai a postat pe Twitter un mesaj prin care-și felicită fratele că a reușit să scape de dependență: "omule, te iubesc! @FrankieJGrande. Sunt fericită. 20 de luni. Am început să scriu acest mesaj și să-l șterg pentru că orice mă face să plâng. Doar știind că ești un super erou și ma faci mândră... Toată lumea știe cât e de greu și cât de puternic ai fost. Felicitări și slavă Domnului".

 

Asemenea surorii sale, Ariana, Frankie a ales o carieră artistică. El a participat la multe musicaluri celebre de pe Broadway și și-a demonstrat talentul de câteva ori. Frankie e cunoscut pe YouTube, unde are aproape jumătate de milion de abonați. Tutorialele de dans sunt cele mai apreciate, dar și momentele în care cântă sunt la fel de bine primite.