Anul trecut, Taylor Swift a lansat albumul ”Lover” pe care se regăsesc piese despre relația ei cu Joe Alwin, dar și despre boala de care suferă mama ei.

Mama lui Taylor Swift trece printr-o perioadă foarte grea. După ce a fost diagnosticată acum ceva timp cu cancer, în timpul ședințelor de chimioterapie a mai primit o veste șoc: suferă de tumoră cerebrală. 

”În timpul tratamentului, au descoperit o tumoră, iar simptomele unei persoane care are o astfel de tumoră sunt foarte diferite de ce a trăit din cauza cancerului la sân până acum. A fost o perioadă foarte dificilă pentru familia noastră. Nu știm ce se va întâmpla. Nu știm ce fel de tratament vom alege. Sigur că toți ne iubim mama, pentru fiecare dintre noi mama este extrem importantă, dar, în cazul meu, mama este o forță care întotdeauna mă îndrumă. Aproape orice decizie pe care am luat-o a fost înainte discutată cu ea. Deci sigur că a fost ceva semnificativ pentru noi să vorbim acum despre boala ei.”, a declarat Taylor.

Sănătatea mamei sale a reprezentant unul dintre motivele principale din cauza cărora Taylor a decis să-și scurteze turneul Lover la doar patru apariții în Statele Unite ale Americii.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss Americana 🎬 January 31 on @netflixfilm

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on