Taylor Swift a avut la un moment dat o ceartă foarte urâtă cu Kanye și Kim West, iar acum aceasta a revenit în atenția oamenilor, pentru că artista a dat un interviu în care a vorbit despre mai multe subiecte, printre care se află și acesta.

Taylor a vorbit despre perioada în care a încercat să se vindece și să se pună pe picioare:

„Am realizat că trebuie să-mi restructurez viața, deoarece am simțit că nu mai dețin deloc controlul. Am știut imediat că trebuie să fac muzică, deoarece am știut că este singurul mod prin care pot supraviețui. Doar așa am putut să-mi mențin întreagă sănătatea mintală și, în același timp, să spun povestea despre cum e să treci prin ceva atât de umilitor.”

„Am fost făcută de rușine în public, în timp ce milioane de oameni mi-au spus că sunt „anulată”, așa că m-am simțit extrem de izolată. Nu cred că sunt foarte mulți oameni care pot înțelege cum este să fii urât de milioane de oameni, în public și într-un mod foarte zgomotos.

Când spui că cineva este „anulat”, nu vorbești despre o emisiune TV, ci despre o persoană în carne și oase. Trimiți mesaje în masă către acest om în care-i spui fie să tacă, fie să dispară, lucruri care pot fi foarte ușor percepute ca un apel la sinucidere.”, a declarat Taylor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’d be a fearless leader. I’d be an alpha type.

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift) pe