Cea de-a 62-a gala a Grammy Awards a avut loc în Los Angeles duminică seara, iar printre numele așteptate să urce pe scenă s-a numărat și Taylor Swift care a decis să nu se prezinte anul acesta la eveniment.

Taylor Swift a lipsit anul acesta de la Grammy Awards, deși a fost nominalizată la categoriile "cântecul anului" ("Lover"), "cel mai bun album pop" ("Lover") şi "cea mai bună interpretare solo" ("You Need to Calm Down").

Taylor Swift a postat pe p rețea socială o imagine din Londra alături de descrierea ''Mă pregătesc să acord niște felicitări'', după ce ''The Favourite'', filmul în care joacă iubitul ei, Joe Alwyn a primit șapte premii la gala BAFTA.  Artista s-a aflat în public pe parcursul întregii ceremonii, iar scenaristul Safraz Manzoor a scris pe Twitter: "Încerc să-mi dau seama dacă am curajul să o salut pe Taylor Swift".

Luna aceasta va avea loc premiera documentarului ”Miss Americana”. Regizat de Lana Wilson, filmul a avut premiera oficială la festivalul Sundance, pe 23 ianuarie. Swift a susținut că nu a avut voie să folosească piesele în film din cauza disputei cu Scooter Braun şi fondatorul Big Machine, Scott Borchetta, asupra drepturilor, după ce aceştia au fost implicați în controversata achiziție a catalogului ei, anul trecut.