Taylor Swift este una dintre cele mai misterioase artiste atunci când vine vorba de viața personală. Artista se pare că ascunde câteva indicii despre relația ei cu Joe Alwyn în melodiile de pe noul album.

Taylor Swift a postat pe Instagram mai multe imagini din shooting-ul realizat pentru o celebră publicație, dar atenția fanilor s-a concentrat pe versurile pe care artista le-a postat din melodia „Lover”, piesă de pe următorul ei album.

„My hearts been borrowed and yours has been blue / All is well that ends well to end up with you”. Aceste versuri vorbesc despre una dintre cele mai cunoscute tradiții de nuntă. Miresele trebuie să poarte ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru în ziua nunții.

Versurile, precum și legătură cu această tradiție, i-au făcut pe fani să creadă că Taylor Swift și Joe Alwyn s-au logodit, urmând ca în viitorul apropiat să existe și o nuntă.

„Taylor simte că Joe este alesul, iar el este un gentleman. Cei doi au vrut să păstreze totul privat încă de la început, iar asta le-a ajutat relația. Au putut să se cunoască în liniște. Au o relație foarte specială. Joe o adoră pe Taylor”, a declarat o sursă de-a cupluri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My heart’s been borrowed and yours has been blue. All’s well that ends well, to end up with you. 💙

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on