Luna noiembrie este luna aniversărilor în familia Kardashian. Kendall și mama sa, Kris au fost sărbătoritele familie, dar nu sunt singure. Recent, a fost și ziua lui Corey Gamble, iubitul lui Kris.

Familia Kardashian a câștigat Reality Show of 2019 la premiile E! People's Choice pentru seria Keeping Up With The Kardashian. Aceasta a fost ocazia perfectă pentru Kris, Kim, Khloe și Kourtney să sărbătorească reușita lor. 

”Wow! Mulțumim mult de tot, înseamnă mult pentru noi acest premiu, pentru că voi, fanii noștri ați votat și ați făcut asta posibil. Ați fost lângă noi de 18 sezoane, aproape că am finalizat sezonul 18. Ați văzut toate transformările și evoluția noastră personală, profesională, așa că vă mulțumim!”, a spus Kim în discursul ei de la E! People's Choice.

Familia Kardashian a avut parte de petrecere dublă: reușita lor de la E! People's Choice și ziua lui Corey Gamble, iubitul lui Kris Jenner. 

”La mulți ani, @coreygamble!!! Te iubesc foarte mult! Îți mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Ești un partener minunat, ești cel mai bun prieten și sunt binecuvântată să te am în viața mea. Îți mulțumesc că ești alături de mine în călătoria asta nebună. Te iubesc!”, a scris Kris.