Denis Roabeș, solistul The Motans, a împlinit pe data de 2 august vârsta de 30 de ani și a vrut  ca odată cu împlinirea acestei vârste să înceapă un proiect de suflet, proiect la care au lucrat mai mulți oameni și în care speră că se vor implica și mai mulți.

Proiectul poartă denumirea de „BursaTheMotans” și este destinat tinerilor care sunt pasionați de domeniul pe care și l-au ales, dedicați și serioși în ceea ce-și propun să facă. 

„Motivația care stă în spatele oferirii acestor burse este foarte simplă. Vine din experiența mea personală, din viața mea. Anii mei de studenție nu au fost tocmai cum mi-i imaginam, și nu din cauza școlii. Lipsa anumitor posibilități financiare m-a împins la un program foarte încărcat: ziua la facultate, noaptea la muncă. Probabil e un scenariu cunoscut multora. Acea perioadă m-a făcut să simt o oarecare supărare. Voiam să dispun și eu de lejeritatea și timpul celor care pur și simplu puteau să învețe și să se bucure de experiențele oferite de studenție.  Era o dorință atât de simplă: să fiu odihnit, să am timp să studiez. Acum, la 30 de ani, dau startul unei campanii frumoase pe care vreau să o dezvolt și să o transform într-o tradiție. Sper foarte mult să adun cât mai mulți oameni entuziaști alături de mine și să am sprijinul întregii societăți. Bursele The Motans sunt despre asta: despre a oferi timp studenților merituoși pe care să-l folosească pentru a studia și pentru a-și urma pasiunile. Construim prezentul pentru a iubi si viitorul!”, a declarat Denis Roabeș. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fii primul nostru bursier! Intră pe link-ul din BIO și aplică acum la Bursa The Motans. 👩‍🎓👨‍🎓

O postare distribuită de Bursa The Motans (@bursathemotans) pe