The Weeknd și-a propus ca anul acesta să fie din ce în ce mai prezent în plan muzical. După ce a lansat câteva piese de pe viitorul lui album, artistul și-a anunțat și opririle din următorul turneu.

The Weeknd va începe turneul european în luna octombrie, la Londra (11, 12, 13 octombrie), iar meet and greet-urile cu fanii vor avea loc în Newcastle(15 octombrie), Birmingham (16 octombrie), Glasgow (18 octombrie), Manchester (19 octombrie), Antwerp (26 octombrie), Amsterdam (27 octombrie), Berlin (29 octombrie), Munchen (31 octombrie), Hamburg (8 noiembrie), Cologne (9 noiembrie) și Paris (12 noiembrie).

Noul album semnat de The Weeknd se numește ”After hours” și va fi lansat pe 20 martie. Până atunci, fanii se pot bucura de piesa noua cu același titlu. Piesa „Afterhours” fost produsă de către Prince85, iar stilul ei reamintește de stilul care l-a consacrat pe artist la începutul carierei.

The Weeknd a mai lansat ”Blinding lights” și ”Heartless”, piese ce fac parte de pe noul album. Artistul a mai făcut echipă și cu SZA pentru piesa ”Power is power” de pe coloana sonoră a celebrului serial ”Game of Thrones”.