Viața nu e chiar ca în filme şi nici nu există vreo relație perfectă chiar dacă starurile ar prefera să pară aşa. 12 celebrități au fost "lovite" în plin de partenerii lor care au decis că e mai bine dacă le înşeală.

Jennifer Aniston - Actrița e una din cele mai cunoscute şi simpatizate femei care au fost înşelate. A fost înşelată de Brad Pitt cu Angelina Jolie în timpul filmărilor peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Jennifer şi Brad au divorțat în acelaşi an.

Robert Pattinson - Kristen Stewart a fost prinsă în pat cu regizorul filmului "Snow White and the Huntsman" de Robert Pattison.

Victoria Beckham - Există zvonuri care spun că David a înşelat-o în 2004 cu asistenta sa personală Rebecca Loss. Fostul fotbalist a negat informația, dar tabloidele au venit cu o mulțime de dovezi.

Sandra Bullock - Soțul actriței, Jesse James a fost prins de mai multe ori în timp ce o înşela cu femei foarte tatuate. A mers la o clinică pentru a o convinge pe Sandra să-l ierte, dar până la urmă au divorțat.

Jude Law - Actorul a avut o aventură cu bona în 2005, iar iubita lui, Sienna Miller, l-a înşelat în acelaşi an cu "James Bond" Daniel Craig.

Demi Moore - Ashton Kutcher a înşelat-o pe cea care îi era atunci soție cu Sara Leal. S-a întâmplat în 2013 şi totul a fost dat în vileag presei chiar de către Sara.

Eva Longoria  - Actrița a fost căsătorită trei ani de zile cu jucătorul de baschet din NBA, Tony Parker. Cei doi au divorțat după ce Eva a descoperit că a fost înşelată de mai multe ori. Actrița i-a găsit în telefon mesaje de la soția unui coechipier.

Beyonce - În 2014 s-a vorbit intens despre faptul că Jay-Z a înşelat-o cu Rihanna, cu o altă cântăreață, Mya, şi cu o chelneriță. Jay Z a recunoscut totul în 2017, dar jură că s-a lăsat de "sportul ăsta" de când i s-au născut cei trei copii.

Fergie - A fost înşelată în 2009 de soțul ei Josh Duhamel. Cei doi au trecut peste atunci, dar s-au despărțit în 2017.

Uma Thurman - A divorțat de Ethan Hawke în 2003 după ce a aflat că acesta o înşela cu bona.

Halle Berry - A fost înşelată de Eric Benet cu fosta iubită la doar două zile după ce Halle a câştigat Oscarul.

Reese Witherspoon - Actorul Ryan Phillippe a fost prins de Reese în 2006 în timp ce înşela. Ca "probă" au fost folosite şi o serie de mesaje "procoase" din telefonul actorului.