A rupt scena în două! Beyonce a amintit unei lumi întregi că nimic nu o poate reține să își atingă scopurile, iar scopul ei la Super Bowl a fost să facă un spectacol pe care nimeni nu-l va uita. Și a reușit! Iată 4 aspecte care au făcut din spectacolul de la Super Bowl, cel mai bun show Beyonce de până acum.

FOTO OMG: Cum arată casa în care a stat Beyonce, pe durata pregătirilor marei finale Super Bowl 2016!

1. Chiar dacă a venit la eveniment ca invitata specială a celor de la Coldplay, Beyonce a ”furat” show-ul. De îndată ce a urcat pe scenă, show-ul a fost doar al ei, fără discuție, iar bieții componenți ai formației, parcă s-au transformat brusc în simpli figuranți.
2. În loc să cânte unul din multele ei hituri, artista a ales să surprindă publicul, cu o piesă lansată în urmă cu numai 24 de ore.
3. În timpul spectacolului, artista s-a dezechilibrat și a fost la un pas să cadă, dar și-a recăpătat instant echilibrul, așa cum nimeni nu ar fi reușit. Oricine ar fi căzut în cap, la o așa fază.
4. Imediat ce s-a terminat prima jumătate a show-ului, următorul lucru care s-a văzut pe ecrane, a fost reclama artistei pentru cel mai nou turneu.