Muzica și sportul merg mână în mână. O demonstrează aceste șapte cântărețe celebre, care s-au cuplat cu sportivi. Fotbaliști, baschetbaliști sau luptători MMA. Unele relații durează de mai bine de 20 de ani, altele au ars la fel de repede ca un foc de paie. 

Iată șapte cupluri care au demonstrat că muzica + sportul = love. 

 

VIDEO | Nu mai căuta pe Shazam! "Mariola" e piesa pentru care vei face o obsesie în 2019

Shakira și Gerard Pique - sunt împreună din 2010, au doi copii superbi, iar relația lor e mai sudată ca oricând, în ciuda zvonurilor că ar scârțâi. 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez - sunt împreună din 2017, iar fostul jucător de baseball s-a integrat perfect în familia lui J. Lo. 

David și Victoria Beckham - s-au căsătorit în 1999 și au împreună patru copii. Formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz. 

Iggy Azalea și Nick Young - artista și jucătorul de baschet au avut o poveste de dragoste care s-a terminat cu scandal. Iggy i-a dat foc la toate hainele lui Nick.

Rihanna și Karim Benzema - au fost împreună o perioadă scurtă de timp. Riri a rupt relația pentru că nu putea să-l uite pe Chris Brown. 

Demi Lovato și Guilherme Vasconcelos - cei doi au fost împreună câteva luni, dar Demi a pus punct relației în vara lui 2017. Guilherme e luptător profesionist de MMA și mai este supranumit și ”BOMBA”.

Lewis Hamilton și Nicole Scherzinger - pilotul de Formula 1 a avut multe iubite celebre, dar relația cu Nicole, fosta solistă de la Pussycat Dolls, a fost cea mai de durată și cea mai cunoscută.