2015 a fost un an plin de hituri pe plan internațional, iar cele mai tari piese au beneficiat şi de videoclipuri pe măsură.

Justin Bieber a revenit în forță şi a rupt topurile cu piesa "What Do You Mean", care a avut şi un clip presărat cu scene super-hot. Parteneră de aşternut i-a fost modelul Xenia Delia, din Republica Moldova, cu care s-a zvonit că a avut o relație mai mult decât colegială.

Ariana Grande ne-a încântat şi ea cu un videoclip super sexy la piesa "Focus" Ceea ce nu era nici greu de făcut cu fizicul ei. Ariana e hot, hot, hot în videoclip, chiar dacă nu apare în vreo scenă erotică. Dacă nu ne crezi, dă play!

Jason Derulo a avut şi el un clip care te face să te încălzeşti la piesa "Want To Want Me". Fanele cântărețului s-au bucurat cu siguranță să-i vadă muşchii bine lucrați şi au invidiat-o pe modelul Tianna Gregory când au văzut scenele fierbinți din clip.

Rita Ora şi Chris Brown au lansat anul ăsta "Body On Me", o piesă senzuală care nu putea avea un videoclip altfel decât super sexy. Iar cei doi ori sunt foarte buni actori, ori chiar au o chimie aparte.

Ne-Yo a lansat un videoclip care aproape că ar trebui interzis minorilor pentru piesa "She Knows". Clipul rapper-ului e plin de femei frumoase, gata să-l dea pe spate dansând lasciv la bară.

Sia a însoțit piesa "Fire Meet Gasoline" de un clip fierbinte. Modelul Heidi Klum şi actorul Pedro Pascal spun povestea a doi îndrăgostiți, iar scenele intime lasă impresia că formează un cuplu şi în viața reală.

Tove Lo a lansat anul acesta "Talking Body", una foarte catchy, însoțită de un videoclip dinamic, colorat şi care "musteşte" de tensiune sexuală.