Dacă vrei să te relaxezi și să petreci timp cu pritenii tăi, atunci aceste comedii, cu siguranță, vă vor face să râdeți în hohote. 

Set It Up

Exasperați până peste cap de solicitările șefilor, Harper și Charlie, doi asistenți copleșiți de muncă, decid să își asume rolul lui Cupidon. Dacă reușesc să își facă șefii să iasă împreună, viața lor la birou va deveni una mult mai ușoară.

Seeking A Friend For The End Of The World

După ce vestea că un asteroid uriaș plănuiește să distrugă planeta începe să circule, Doug este părăsit de soția lui imediat, fiind nevoit să își găsească un partener pentru sfârșitul lumii.

Game Night

O gaşcă de prieteni, o seară petrecută acasă şi câteva jocuri: ce ar putea să iasă prost în condițiile astea? Ei bine, Annie şi Max sunt pe cale să afle pe pielea lor ce se întâmplă atunci când un joc aparent inocent se transformă într-un caz periculos de răpire.

Chef

Carl Casper este un bucătar temperamental, care ajunge să fie concediat de la restaurantul de top la care lucrează în urma unui scandal. Cu ajutorul prietenilor și al familiei, în special al fiului său, Percy, acesta restaurează o rulotă veche și pune pe picioare o afacere cu mâncare de stradă.

Wedding Crashers

Sunt cei mai buni prieteni și împart totul împreună, inclusiv un hobby ceva mai ciudat: John și Jeremy sunt cei mai haioși spărgători de nunți care ar putea apărea la o petrecere.

Ace Ventura: Pet Detective

În momentul în care un delfin, mascota echipe de fotbal Miami Dolphins, este răpit chiar înainte de Superbowl, Ace Ventura este chemat de urgență să rezolve situația.

Meet the Parents

Să îi cunoști pe părinții partenerului tău e în sine un lucru stresant, dar Greg Focker are parte de o experiență și mai complicată de atât.