Tot liceul a făcut glume pe seama ei timp de patru ani. La balul de absolvire a șocat pe toată lumea cu rochia desenată chiar de ea. De la rățușca-cea-urâtă a ajuns regina balului.

FOTO | Asta e cea mai lungă rochie din lume. Voalul măsoară 4.100 de metri!

O aboslventă de liceu din New Jersey a ajuns vedeta școlii, dar și subiect viral pe net. Kyemah are 18 ani și are origini africane. Mereu a fost etichetată ca fiind ”urâtă” sau ”furioasă”. Dar lucrurile s-au schimbat complet când a apărut la balul de absolvire.

FOTO FORZA: Top 10 cele mai frumi rochii purtate de Andreea Bălan

Mândră de originile ei și extrem de creativă, tânăra și-a desenat propria rochie. Creația ei vestimentară i-a adus titlul de ”regina balului”. Tânăra spune că din punct de vedere artistic, îi place să analizeze și să observe tot ce o înconjoară și astfel își adună surse de inspirație. De la toamnă va urma cursurile unei facultăți de design.

TOP 15 cele mai WTF rochii de mireasă pe care le-ai văzut vreodată! Ai purta așa ceva?

Absolventa a avut mereu păreri diferite față de majoritatea persoanelor. Ea încurajează tinerii să nu se lase catalogați de alte persoane. Kyemah crede că lucrurile frumoase se întâmplă când ești mândru de propria persoană.