Lista acuzațiilor pare că nu se mai termină pentru Katy Perry. După ce a fost acuzată de plagiat, artista a primit, recent, acuzații de hărțuire sexuală din partea unui model masculin, care a apărut în videoclipurile artistei.

După acuzațiile Josh Kloss, a venit rândul lui Anderson Davis să vorbească și să o apere pe Katy Perry împotriva acuzaților de hărțuire sexuală. Aceasta a apărut în videoclipul ”Thinking of You”.

„Când am citit articolul despre colegul meu, am stat un pic și m-am gândit. Lucrurile nu au stat chiar așa. Katy Perry este foarte prietenoasă. Am stat de multe ori cu ea după ce ne-am făcut treaba. Așa judecă lumea în ziua de astăzi. Eu nu cred în acele acuzații”, a declarat Anderson. Același lucru l-am pățit și eu. 

Josh Kloss, modelul masculin care a apărut în videoclipul ”Teenage Dream” de la Katy Perry a acuzat-o pe artistă de hărțuire sexuală. Acuzația a fost făcută publică pe contul lui de Instagram. Acesta a declarat că artista i-a dat pantalonii jos, expunandu-i partile intime in fata unui grup de oameni la o petrecere.