Boybandul coreean BTS depășește în continuare recorduri de vânzări în rândul ascultătorilor din Statele Unite. Albumul "Map of the Soul: Persona" ajunge numărul 1 în Billboard Top 200, devenind al treilea material discografic al trupei care atinge nr 1 în mai puțin de un an.

BTS fac parte din noul val de K-Pop din Coreea de Sud, care s-a dezvoltat în a doua jumătate a anilor '90 și a înflorit începând cu anii 2000. Trupa BTS a dat lovitura în 2018, lansând două albume consecutive: "Love Yourself: Tear" în mai 2018 și "Love Yourself: Answer" care au ajuns la scurtă vreme după lansare, fiecare, numărul 1 în topul american Billboard 200.

În 2019 și-au continuat acest break-through cu un al treilea album lansat în luna aprilie, "Map Of The Soul: Persona" care a atins poziția de top la o săptămână după lansare. Este un eveniment destul de rar ca o trupă să reușească un triplet de Nr. 1 în mai puțin de un an, precedenta ocazie având-o cei de la Beatles în 1995-1996 cu cele trei albume "Anthology 1", "Anthology 2" și "Anthology 3".