John Legend începe să îi calce pe urme soției sale fotomodel, Chrissy Teigen. Artistul se poate lăuda cu faptul că a fost declarat cel mai sexy bărbat al anului 2019.

Pe lângă multe premii  Emmy, Grammy, Oscar, John Legend adaugă acum și cel mai recent titlu de cel mai sexy bărbat al anului 2019. Soția sa, Chrissy este foarte mândră de reușita soțului ei și a postat un mesaj amuzant pentru toți urmăritorii ei: ”Secretul meu a ieșit la lumină. Mi s-a îndeplinit visul de a face sex cu cel mai sexy bărbat în viață, desemnat de People. O onoare!!!”

John Legend este foarte recunoscător pentru premiu și pentru reușita sa: ”Am fost încântat de acest titlu, dar și un pic speriat în același timp deoarece pune multă presiune. Toată lumea o să mă analizeze ca să vadă dacă sunt suficient de sexy pentru a primi acest titlu. Sunt mândru că am o soție și doi copii de care sunt atât de îndrăgostit. Sunt foarte mândru de cariera mea. Ador să scriu piese și să concertez. Sunt foarte mulțumit de mine și de viața mea în acest moment”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow. Thank you, @People. #SexiestManAlive

A post shared by John Legend (@johnlegend) on