Cu siguranță și pe tine te-a împins curiozitatea să afli cine a fost cel mai căutat artist pe celebrul motor de căutare Google și îți spunem că și tu ai contribuit la asta.

Ta-daaaam! Cel mai căutat artist al anului 2019 pe Google este...Lady Gaga. Te așteptai la asta?!

Anul 2019 a fost un an productiv pentru Lady Gaga. Artista a reușit să păstreze atenția fanilor pe tot parcursul anului prin succesul filmului ”A star is born” în care a jucat alături de Bradley Cooper și prin inițiativa de a lansa propria linie de produse cosmetice.

În 2019, Lady Gaga a creat o mulțime de controverse potrivit cărora ar forma un cuplu cu Bradley Cooper. Aceasta a negat totul și a explicat că a fost doar o strategie de marketing și că iubitul ei este o altă persoană. Primele zvonuri despre relația dintre Lady Gaga și Dan Horton au apărut în iulie, când cei doi au fost văzuți sărutându-se într-un restaurant din California.

Tot în 2019 artista s-a bucurat de succes pe plan cinematografic. Aceasta a sărbătorit succesul filmului „A Star Is Born” și și-a asortat culoarea părului cu cea a rochiei pe care o purtat-o la Golden Globes. ”Acum un an, filmul A Star Is Born era lansat, iar acum sărbătorim cele 6 milioane de albume vândute în toată lumea.”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lady Gaga luptă pentru drepturile femeilor abuzate. În urma criticilor, dar și a sugestilor primite de fani, artista a decis să refacă albumul ”ARTPOP” și să îl lanseze fără contribuția lui R.Kelly pentru piesa ”Do what u want”.