Înainte de a participa la evenimentele de astăzi, dedicate Zilei ”Constantin Brâncuşi” organizate de Ministerul Culturii la Muzeul Național de Artă, Irina Rimes a dat un interviu în care a vorbit despre ce i se întâmplase cu puțin timp înainte.

”Ies din lift, văd lângă ușa casei mele un domn. Un domnișor, de fapt, cu un buchet mare de flori, cu inimioare, cu slipici pe jos, cu o boxă – cânta ceva de la Coldplay, dacă nu mă înșel – cu tot felul de cartonașe pe care le scotea așa dintr-o mânecă și îmi citea declarații de dragoste. Și zic: ce se întâmplă aici. Zic, nu te supăra pe mine. El, săracu, a rămas un pic perplex, așa, că eu n-am reacționat așa cum se aștepta el. Zic, să știi că nu e ok ce faci.

Eu vin acasă să mă simt în siguranță, ăsta este lăcașul meu. Ăsta e locul unde eu mă deconectez de tot ce înseamnă afară, de tot ce înseamnă carieră și ăsta e locul unde vin să mă odihnesc. Și dau de tine aici, tu-mi pătrunzi mie în intimitate, nu e ok. Suntem vecini? Nu suntem vecini. Îmi cunoști prietenii? Nu-ți cunosc prietenii. Înseamnă că m-ai urmărit, pentru că am la ușa blocului și interfon. Și înseamnă că m-ai urmărit și ai pătruns aici. Și nu e ok să faci asta. Și i-am explicat foarte frumos. A plecat trist. Nu l-am mai întâlnit de atunci. Nu m-am speriat, eu în general nu mă sperii când se întâmplă lucruri de astea, că nu mă sperii de oameni.”, a declarat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce?!

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes) pe