Încă un artist celebru trece printr-o pasă proastă din punct de vedere amoros. Usher a decis să divorțeze după numai doi ani de căsnicie și nouă ani de relație.

Cântărețul american a decis să pună capăt mariajului cu Grace Miguel, soția și managera sa. Cei doi formau un cuplu din 2009, iar Usher declara atunci că partenera sa l-a ajutat foarte mult la nivel personal, dar şi profesional: "Am o parteneră şi un manager extraordinar. M-a ajutat într-unele dintre cele mai grele perioade din viața şi cariera mea. Ea a reuşit să mă ajute şi să mă înțeleagă pe deplin. Nu doar ca dansator, ca artist sau ca interpret, ci şi ca filantrop, ca om de afaceri şi ca om".

Deși nu a dezvăluit motivele care au dus la ruptură, Usher și Grace au anunțat că vor să rămână prieteni. "După o perioadă de gândire și din multe considerente am decis să ne separăm. Rămânem în strânsă legătură, prieteni iubitori care vor continua să se sprijine reciproc în următoarele faze ale vieții noastre. Cantitatea enormă de dragoste și respect pe care o avem unul pentru altul va crește pe măsură ce timpul va trece.", au declarat cei doi pentru revista Us.

 

 

A post shared by Usher (@usher) on

Usher a mai fost căsătorit cu Tameka Foster, cu care are doi băieți, Usher "Cinco", în vârstă de nouă ani, şi Naviyd, în vârstă de opt ani. Și atunci, cei doi s-au despărțit la doi ani după nuntă, divorțul fiind cerut de artistul american.