Vă era dor de trupa One Direction? Știm că vă era, așa că avem o veste bună pentru voi. Direcționerii așteaptă cu sufletul la gură revenirea boy band-ului lor preferat și se pare că nu mai durează mult până atunci.

La doi ani după ce One Direction a plecat în pauză, iar Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne și Harry Styles și-au lansat propria carieră solo, cei patru membri se reunesc pentru o luptă epică - vor fi contracandidați la obținerea premiului pentru Cel Mai Bun Debut Solo la gala iHeartRadio.

ȘAPTE videoclipuri care au depășit 2,5 MILIARDE de vizualizări pe Youtube

Se pare că fanii 1D vor trebui să aleagă între cei 4 artiști, deoarece premiul va fi acordat în urma votului online. Cu toate acestea, există o soluție pentru foștii direcționeri care nu vor aleagă între cei 4. O pot vota pe Camila Cabello, singura femeie nominalizată la această categorie.

 

Sperăm totuși că aceată gală nu va stârnii invidii între cântăreți, iar One Direction să revină pe scenă mai devreme decât ne-am aștepta. Inițial, băieții spuneau că nu va fi o pauză mai mare de un an.