Antonia va deveni mămică pentru al doilea copil. Artista a dezvăluit în această dimineață pe pagina sa de Facebook că este însărcinată cu iubitul său, Alex Velea.

"Trăiesc o perioadă frumoasă în viața mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-ați susținut necondiționat până acum. Vă mulțumesc pentru tot!

Am o veste care îmi bucură sufletul şi care mă face să simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă şi dificilă din viața mea. Sunt insărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinți.

Sunt foarte fericită şi îmi doresc să simțiți cu toții cel puțin tot atâta fericire! Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya. Este fetița mea pentru care voi face orice să o am lângă mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea." este declarația Antoniei.

Antonia (25 de ani) şi Alex Velea (30 de ani) sunt împreună de doi ani, dar abia în această primăvară şi-au oficializat relația. Antonia are deja o fetiță, Maya Rosaria, născută pe 28 august 2010, cu fostul său soț, Vicenzo Castellano. Cei doi au divorțat, iar acum sunt în proces pentru custodia micuței.

"Îmi doresc ca viața să işi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să işi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înțeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetița noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părinții ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea." a mai scris Antonia. 

Alex Velea a trecut şi el printr-un divorț, după despărțirea de Ana. 

Se pare că Antonia este însărcinată în trei luni, urmând să nască la începutul anului viitor.