Faptele bune continuă la Universitate, la fel și muzica bună. Cei șapte DJ-i ZU au devenit opt între timp și fac emisie și fapte bune, 24 de ore din 24, în casa de sticlă de la Universitate. 

La ZU nu doarme nimeni! De dimineața și până noaptea, cei opt fac să se întâlnească oamenii care au nevoie și cei care au de unde, pentru a face Sărbătorile mai frumoase cât mai multor oameni. 

#OraşulFaptelorBune | Aici ai programul complet al concertelor

În fiecare seară, de la ora 19:00, pe scena amplasată în Piața Universității, urcă cei mai tari artiști ai momentului. Luni seara, Nicoleta Nucă, Horia Brenciu & HB Orchestra, Cristi Minculescu & Iris și 3 Sud Est au încălzit atmosfera cu muzica lor, chiar dacă afară erau temperaturi cu minus. Dacă nu ai fost acolo, poate îți facem poftă să te duci azi, mâine sau în orice altă zi. Concertele continuă până pe 27 decembrie în #OrasulFaptelorBune. 

3 Sud Est

Nicoleta Nucă

Horia Brenciu & HB Orchestra

Cristi Minculescu & Iris

Aseară târziu, cei mai tari vloggeri din România au venit la ZU să facă fapte bune. Noaptea Târziu, BRomania, Laura Giurcanu, Max, Selly, Ionut Rusu și LikeOne au pus mână de la mână pentru a face o faptă bună.