A apărut cea mai aşteptată reclamă de Crăciun. Ca în fiecare an, un mare lanț de magazine din Marea Britanie şi-a propus să încânte publicul cu o nouă idee originală, însă de data asta rezultatele n-au fost chiar cele așteptate.

Considerată a avea cea mai frumoasă reclamă din fiecare an, compania John Lewis a investit 7 milioane de lire sterline pentru spotul din 2017, iar toată lumea îi acuză acum că au transformat povestea într-una de groază. Personajele sunt un mostru extrem de blând și jucăuș - pe nume Moz, și Joe - un băiețel de 7 ani.

OMG! The Weeknd se răzbună pe Justin Bieber. Uite cine e noua lui iubită!

Cei doi se joacă în fiecare noapte, până când micuțul obosește și nu mai poate face face activităților. În noaptea de Crăciun, Moz are grijă să-i pună sub brad lui Joe un glob luminos, pentru ca el să poată dormi fără întrerupere. Băiețelul descoperă mai târziu că "monstrul" poate reveni dacă oprește lumina - așa că prietenii încă se mai pot juca. Ideea celor de la John Lewis a fost aceea de a demonstra că nu toți monștri de sub pat sunt înfricoșători.

VIDEO: Încă o piesă latino pentru care vei face o obsesie. E mai tare decât ”Despacito”?

Spotul de aproape două minute are pe fundal o melodie a trupei The Beatles, "Golden Slumbers", reinterpretată de trupa Elbow.