După mai multe variante neoficiale de teaser-e, a apărut, în sfârșit, trailer-ul oficial pentru ”Fifty Shades Freed” și e mai intens decât tot ce ai văzut înainte! Filmul urmează să apară în 2018, de Valentine's Day, iar primele imagini oficiale te vor ține cu sufletul la gură până atunci.

OMG! Uite cum s-au pregătit protagoniștii din ”Fifty Shades” pentru scenele de dragoste!

Dacă ești fan al seriei Fifty Shades, cu siguranță aștepți cu sufletul la gură partea a treia și ultima a poveștii. Nu mai e un secret pentru nimeni că Anastasia și Christian Grey se căsătoresc în ”Fifty Shades Freed”. Dar asta nu e tot: partea a treia e plină de acțiune și de suspans, iar în trailer-ul de două minute se vede că cei doi protagoniști vor avea ceva peripeții până la final.

OMG! Protagonista din ”Fifty Shades” RENUNȚĂ la actorie

Una caldă, una rece, pentru că după nuntă, urmează și alte întâmplări mai puțin fericite. Apare o nouă pretendentă la inima lui Mr. Grey, iar Anastasia este pe cale de a fi răpită de un obsedat. 

Trailer-ul publicat pe YouTube a adunat peste 7 milioane de vizualizări în 12 ore și mai bine de 22 de milioane de play-uri pe Facebook. Mai ai răbdare până în februarie?