"Totul a început cu o piesă care a fost făcută în camera mea, din Târgu Mureș, când aveam 16 ani. O piesă care a ajuns întâmplator pe Youtube și în scurt timp am aflat că o știe toată țara..." - așa s-ar putea rezuma în câteva cuvinte povestea Addei.

Totul a început în 2008. O fată timidă, dar plină de viață, din Târgu Mureș, pe numele din buletin Ada Alexandra Moldovan, cucerea internetul cu piesa "Minți Murdare Făcute Praf". Între timp, Adda - căci despre ea vorbim - a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. În 2012, Adda s-a auzit la radio cu piesa "Petre" feat. CRBL, iar în 2014 a cucerit topurile muzicale cu trei piese: "Îți arăt că pot", "Ușor ușor", "Fără aer". Au urmat de atunci o mulțime de hituri și a scris piese pentru Paula Seling, Andreea Bănică, CRBL, Hi-Q și alții.

"Vă mulțumesc pentru susținere, pentru dragoste și inspirație și pentru că, în unele momente, când nu mai credeam în mine, mi-ați dat putere să continui să cant!", a scris Adda pe pagina ei de Facebook. Iată cum sună 10 de carieră în 30 de minute: