Credeai că nimic nu este dureros pentru Cardi B? Ei bine, te-ai înșelat. Videoclipul postat de artistă pe Instagram te va convinge de contrariu.

Cardi B apelează mereu la ceva nou pentru corpul ei. De data aceasta, artista și-a ”luat” fanii cu ei în timp ce își punea piercing-uri. Cardi a filmat întreg procesul și l-a postat pe Instagram. Aceasta a mers împreună cu Offset și Migos pentru a adăuga trei noi piercing-uri colecției sale. 

În videoclip se poate observa cum artista trece prin clipe dureroase, dar și prin momente de frică. Acum totul a trecut și important este că rezultatul a ieșit așa cum și-a dorit.

Pe lângă cele trei piercing-uri, Cardi are și un tatuaj nou. ”Okay guys! Acesta este! A durat săptâmâni întregi, dar acum este gata. Acesta este tatuajul meu de pe spate. Pornește de pe spate și se termină undeva la gleznă”, a spus Cardi.

Schene, cel care a realizat tatuajul a postat pe Instagram un filmuleț cu procesul de realizare. ”60+ ore de muncă mai mult de 10 orașe, a fost un proiect uimitor și o experiență nebună”, a scris acesta.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This bitch hurt 😩I forgot how it felt

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on